h

Nieuws uit 2016

29 december 2016

Jeugdbelangen Enkhuizen wint SP 100%-sociaal-prijs 2016

Foto: SP
In een vol Café De Slof heeft Marcel Olierook, voorzitter van de jury, de eerste 100%-sociaal-prijs uitgereikt aan Jeugdbelangen Enkhuizen.
Jeugdbelangen was, naast Helpende Handen en de vrijwilligers van WASE, buurtbus 438, één van de genomineerden voor deze sociale prijs.
Onze SP-afdeling heeft de 100%-sociaal-prijs ingesteld om onze waardering uit te spreken voor de vele vrijwilligers, al dan niet georganiseerd, die elke dag weer klaar staan voor de medemens. "Vrijwilligers zijn voor de SP het cement in de samenleving", aldus Marcel.Lees verder
23 december 2016

Oudejaarsborrel 2016: Wie wint de SP 100%-sociaal-prijs?

Foto: SP
Het begint een kleine traditie te worden: ook dit jaar sluit SP-Westfriesland-Oost het kalenderjaar af met een Oudejaarsborrel. Die wordt gehouden op woensdag 28 december a.s. in Café De Slof, Westerstraat 28 in Enkhuizen. Vanaf 20.00 uur bent u allen van harte welkom.Lees verder
13 december 2016

Een dag mee met dak- en thuislozen in Hoorn

Enige tijd geleden kwam mij ter ore dat in Hoorn het straatpastoraat was opgericht. Een initiatief van de Raad van Kerken Hoorn en het Maatschappelijk werk voor de Westfriese kerken.
In november ben ik op bezoek gegaan en heb ik mezelf uit laten nodigen om een dagje mee te lopen.

Lees verder
11 december 2016

Kerstmarkt 2016 in Enkhuizen

Foto: Wim Hoogervorst

Vrijdag 9 december jl. was SP-afdeling Westfriesland-Oost met een kraampje aanwezig op de jaarlijkse Kerstmarkt in de Westerstraat in Enkhuizen. Tussen de kerstartikelen was er op de SP-kraam alle ruimte en tijd om even te zien wat onze afdeling zoal bezighoudt. Hoofdonderwerp dit jaar was natuurlijk het Nationaal Zorgfonds, één van de belangrijke onderwerpen in de campagne voor de Kamerverkiezingen in maart 2017.

Lees verder
8 december 2016

Raadsvergadering van 6 december 2016 - afscheid raadsleden

Op de agenda van deze laatste raadsvergadering van 2016 stond een aantal bespreekstukken waarbij de SP het initiatief heeft genomen om moties en amendementen in te dienen. Ook werd er tijdens deze vergadering afscheid genomen van twee raadsleden: onze "eigen" Mieke Delleman en Klaas Kooiman van Christenunie/SGP.

Lees verder
4 december 2016

In Hoogkarspel de buurt in...

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 3 december jl. trok een ploeg SP-ers uit de drie gemeenten van onze afdeling Hoogkarspel in. Eerst werd er geflyerd op het Raadhuisplein, en vervolgens werd een aantal straten bezocht in wat men gemakshalve ‘de bloemenbuurt’ noemt.

Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier