h

Nieuws uit 2008

30 december 2008

Afscheid Joop Knukkel

Iets wat vele Enkhuizers en ook wij nooit voor mogelijk zouden hebben gehouden gaat gebeuren: Joop Knukkel verlaat per 1 januari 2009 zijn geliefde Haringstad. Dit zou hij nooit zomaar doen, maar de reden weegt zwaar: het is de liefde die hem drijft. Anderhalf jaar geleden leerde hij zijn Margriet uit Epe kennen en nu gaat hij bij haar inwonen. “Ik voel weer vlinders in mijn buik”, zo zei hij met zijn welbekende grote glimlach.

Lees verder
21 december 2008

FIJNE FEESTDAGEN!!

Er valt nog veel te verbeteren aan Nederland. Ook in 2009 zullen we hiervoor strijden. Een fijne kerst en oud/nieuw toegewenst!!!
(We zullen de komende weken wat minder posten)

Lees verder
10 december 2008

FRACTIE - Fractievergadering 10 december 2008

Op de dag van het 60 jarig bestaan van de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens ook een fractievergadering. Vanaf 19:30 uur spreekuur en 20:00 daadwerkelijk de vergadering, in de Baanbreker aan de Driebanen.

Lees verder
7 december 2008

ACTIE - SP zorgbus uit West-Friesland

Zorgbus 17 december
Op 17 december 2008 debatteert de Tweede Kamer over de Wet maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Het Comité Zorg Geen Markt organiseert op die dag een grote manifestatie tegen de afbraak en uitverkoop van de thuiszorg. Uiteraard is de SP daarbij aanwezig.

Lees verder
7 november 2008

Je leert nog eens wat bij de SP

Bord
Onze afdeling organiseert regelmatig cursussen voor leden, zo hebben we twee keer een cursus ‘Politieke basisvorming’ gehouden. Nu zijn we bezig met de kernvisie van de SP die geformuleerd wordt in ‘Heel de mens’.

Lees verder
4 november 2008

Volksmotie van wantrouwen gedeputeerde

Het lijkt erop dat de Provincie Noord-Holland 78 miljoen euro kwijt is. Die stonden op de bank in IJsland en zijn verloren. Ook in Duitsland stond 20 miljoen euro op een inmiddels failliete bank. Klik hier voor meer details over deze actie. (Dit bericht is al op 29 oktober 2008 geplaatst)

Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier