h

Nieuws van de afdeling

18 oktober 2021

Regioconferentie Noord-Holland

Foto: Margreet Keesman

Onze afdelingsvoorzitter Wim Hoogervorst discussieert mee op de regioconferentie. Want dit weekend waren we bij elkaar op de regioconferentie Noord-Holland om met elkaar in discussie te gaan over het actualiseren van ons beginselprogramma. De basis staat nog als een huis. Maar net als elk huis vergt ook ons beginselprogramma onderhoud. 

Lees verder
17 oktober 2021

Openbaarmaking taxatierapport Enkhuizer Zand

Foto: k3h

De fractie van de SP krijgt meerdere mails waarin inwoners aandringen op het openbaar maken van het taxatierapport Enkhuizer Zand. 

Lees verder
12 oktober 2021

SP Hulpdienst 14 oktober 16.30-17.30 uur in Herstzon Enkhuizen

Foto: SP

Aanstaande donderdag 14 oktober kunt u weer bij de Hulpdienst van de SP terecht. Heeft u problemen met het invullen van formulieren, het doen van een aanvraag, met instanties of heeft u gewoon een vraag? Onze hulpdienstmedewerkers staan weer voor u klaar. In Herfstzon Romeinstraat 41 Enkhuizen. We zitten in de Blauwe Zaal. Die kunt u  bereiken langs het voetpad naast beide ingangen. 

Lees verder
5 oktober 2021

SP Hulpdienst herstart vanaf 7 oktober 2021 het inloopspreekuur!

Vanaf donderdag 7 oktober 2021 herstarten we ons spreekuur. De hulpdienstmedewerkers staan voor u klaar op donderdag van 16.30 - 17.30 uur in de blauwe zaal in Herfstzon Romeinstraat 41 Enkhuizen. De ingang vindt u langs het voetpad naast beide ingangen.  

Lees verder
4 oktober 2021

Handtekeningen "De kinderkledingbank moet blijven" aangeboden

Foto: Marcel Lathouwers

Donderdag 30 september was het dan eindelijk zover:

Lees verder
26 september 2021

Openluchtspreekuur

Foto: Margreet Keesman

De SP Enkhuizen stond afgelopen zaterdag 25 september bij winkelcentrum Koperwiekplein weer op straat. Alle raadsleden waren aanwezig en we hebben weer leuke gesprekken gevoerd tijdens ons openluchtspreekuur, waarbij we de onze Solidariteitskrant uitdeelden. Want Solidariteit met een hoofdletter S hebben we ontzettend nodig in onze maatschappij.

Lees verder

Pagina's

U bent hier