h

Oudejaarsborrel 2016: Wie wint de SP 100%-sociaal-prijs?

23 december 2016

Oudejaarsborrel 2016: Wie wint de SP 100%-sociaal-prijs?

Foto: SP
Het begint een kleine traditie te worden: ook dit jaar sluit SP-Westfriesland-Oost het kalenderjaar af met een Oudejaarsborrel. Die wordt gehouden op woensdag 28 december a.s. in Café De Slof, Westerstraat 28 in Enkhuizen. Vanaf 20.00 uur bent u allen van harte welkom.

Eén van de hoogtepunten van de Oudejaarsborrel 2016 is de bekendmaking van de winnaar van de eerste 100%-sociaal-prijs van de SP. Deze prijs is ingesteld voor de organisatie of de persoon die zich in het afgelopen jaar het meest in de kijkerd heeft gespeeld op het gebied van sociaal bezig zijn voor de inwoners in onze afdeling – zonder winstoogmerk en ten dienste van de ander.

Een jury, bestaande uit Christian Iles, Kees van Spronsen en Marcel Olierook,  heeft zich de afgelopen weken gebogen over een reeks genomineerden. De jury kwam tot een shortlist van drie kandidaten voor de prijs: Helpende Handen, de vrijwilligers van Jeugdbelangen en de vrijwilligers van de buurtbus (WASE). Tijdens de Oudejaarsborrel zal de jury de winnaar bekend maken.

Iedereen is van harte welkom op onze Oudejaarsborrel. Naast de uitreiking van onze 100%-sociaal-prijs is er een leuke kwis, maar is er vooral ruimte om met het afdelingsbestuur en met onze raadsleden te spreken over zaken die u bezighouden en interesseren.

Terugblikken op 2016 en vooruit kijken naar 2017: dat is het motto van onze Oudejaarsborrel!

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier