h

Nieuws uit 2015

20 december 2015

Oudejaarsborrel 2015

Foto: SP

Op woensdag 30 december a.s. willen we met u het jaar 2015 afsluiten. Dat doen we met een Oudejaarsborrel in Café De Slof, Westerstraat 28 in Enkhuizen.
Vanaf 20.00 uur is iedereen, in het bijzonder de SP-leden in onze afdeling, van harte welkom.

Lees verder
29 november 2015

Samen met Ron, Emile en met elkaar: "We gaan het doen!"

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 28 november jl. vond in een prachtig oud industrieel complex in Maarssen het 21e Congres van onze SP plaats.
Een delegatie van onze afdeling was daar (natuurlijk) aanwezig, om mee te stemmen over de nieuwe partijvoorzitter, een nieuw partijbestuur en over een nieuwe resolutie, waarin de toekomst van onze partijorganisatie wordt beschreven.

Lees verder
20 november 2015

BOFS 16 november 2015

Met ingang van 1 januari 2015 is de Wet op de gemeenschappelijke regelingen gewijzigd. De gemeente heeft een jaar de tijd op deze aanpassingen door te voeren. Op de agenda van de commissie stond dan ook een aantal punten die hierop betrekking hebben.

Lees verder
15 november 2015

Meld uw ervaringen met de participatiewet!

Op 1 januari van dit jaar is de Participatiewet ingevoerd. Deze wet zou ertoe moeten leiden dat er betere kansen op werk en inkomen ontstaan voor mensen met en zonder werk. Voor mensen met en zonder arbeidsbeperking. De SP is erg benieuwd naar uw ervaringen met deze Participatiewet en opent daarom een meldpunt. Tot het einde van de maand november kunt u uw verhaal naar ons sturen via participatiewet@sp.nl.

Lees verder
25 oktober 2015

Regioconferentie Noord-Holland

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 17 oktober jl. waren Inge Stemmler en Wim Hoogervorst namens onze afdeling aanwezig op de halfjaarlijkse regioconferentie voor Noord-Holland in Amsterdam.

Lees verder
18 oktober 2015

Verslag Politiek café 30 september

Op 30 september hielden we ons eerste politieke café na de zomervakantie. Deze avond ging over de economie. De SP is een campagne gestart 'Er is genoeg voor iedereen'. Maar is er ook genoeg voor iedereen? De gasten van deze avond waren David Hollanders, econoom en leerling van professor Arnold Heertje, die voor de pauze onze andere gast was. Na de pauze schoof Ron Meyer aan, fractievoorzitter SP Heerlen en kandidaat opvolger van Jan Marijnissen als partijvoorzitter van de SP.

Foto: SP - Margreet Keesman
Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier