h

Nieuws van de afdeling

26 mei 2023

In contact met het college

Foto: Margreet Keesman

Zoals we als coalitiepartners hebben afgesproken een belangrijke stap in het in contact komen met de inwoners. 

Lees verder
19 mei 2023

Poitiek café 24 mei 20.00 uur - Jeugd na Covid

Foto: Kees van Spronsen
3 mei 2023

Aanpassing huurprijzen – let goed op!

Op 1 juli a.s. mogen de verhuurders, waaronder de corporaties, de huren van uw woning weer aanpassen. Meestal komt dit neer op een huurverhoging, maar er zijn uitzonderingen. Die uitzonderingen zijn op zich positief, maar de regeltjes zijn vaak weer zo lastig te vinden dat het al met al toch weer ingewikkeld is.

Lees verder
18 april 2023

ALV kiest nieuw afdelingsbestuur

Foto: Margreet Keesman

Afgelopen 13 april vond de voorjaars-ALV van onze SP-afdeling West-Friesland plaats. Op een bijzondere locatie deze keer: aan boord van de ‘Bep Glasius’, de veerboot Enkhuizen-Staveren.

Lees verder
20 maart 2023

Politiek Cafe op 22 maart - Zijn vrouwen wel geschikt voor de politiek?

Foto: kees van spronsen

A.s .woensdag 22 maart praten we met elkaar over 'Vrouwen en de politiek'. Hoe zou onze maatschappij eruit zien als de vrouwen beter vertegenwoordigd zouden zijn in de politiek? Waarom hebben vrouwen wel of juist geen politieke ambities? Vrouwen en mannen kunnen hierover meepraten, discussieren en luisteren. We beginnen om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.45 uur. In de dameswachtkamer van het station in Enkhuizen. Die bevindt zich naast het terras van de stationsrestauratie. Ik, Margreet Keesman en fractievoorzitter van de SP Enkhuizen, hoop u te zien. Zoals een politica in het verleden al eens benoemde: 'Politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten'. 

Lees verder
14 maart 2023

Stem SP dan doet iedereen weer mee!

Foto: Margreet Keesman

RETRO SOCIALISTEN. Zo werd de Lilian Marijnissen bestempeld door Kaag van D66. Kaag en Rutte gaan voor een economie waarin winstmaximalisatie hoog in het vaandel staat ten behoeve van de uitkeringen aan de aandeelhouders. Alles wat hier tegenover wordt gezet en wat ten goede komt aan ons allemaal wordt betiteld als RETRO SOCIALISME. Een groot compliment!! 

Lees verder

Pagina's

U bent hier