h

Nieuws uit 2017

15 december 2017

Waarom de SP niet in heeft ingestemd met het SED ontwikkelplan (OOP)

We konden met het raadsvoorstel over het SED ontwikkelplan zoals het nu voorligt niet instemmen. De grote verontwaardiging die de raadsleden van de SED gemeenten lieten zien in januari over een extra gevraagde bijdrage van 1,7 miljoen is als sneeuw voor de zon verdwenen nu er ruim 13 miljoen! wordt gevraagd. Er is ons gevraagd om budget over te dragen aan de gemeenschappelijke regeling SED (het ambtenarenapparaat van Stedebroec, Enkhuizen, Drechterland).

Lees verder
26 november 2017

SP-Stede Broec plant bollen tegen gaswinning

Foto: P Winnubst

We zijn er trots op dat onze SP-leden uit Stede Broec Paulien Winnubst en Pien van der Kleij op zaterdag 10 november jl. in het Groningse Uithuizen de natte klei indoken om bloembollen te planten. Zij deden dat, samen met vele anderen, om steun uit te spreken voor het verzet tegen de gaswinning in Groningen. Er zal in het voorjaar een bloeiend verzetsmonument ontstaan naast de rotonde in het dorp.

Lees verder
7 november 2017

Werkgroep Stede Broec in actie tegen gaswinning Groningen

Foto: SP Stede Broec

Leden van onze werkgroep Stede Broec zijn deze weken in de weer voor de actie "Bloeiend Verzet".

Lees verder
29 oktober 2017

De 100% Sociaal Prijs

In Nederland wordt er door burgers meer dan één miljard uren besteed aan vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is voor de Socialistische partij West Friesland Oost van onschatbare waarde. Vrijwilligers vormen het cement in het sociale gebouw dat Nederland heet.

Lees verder
20 oktober 2017

SP-Enkhuizen kiest lijsttrekker èn lijstduwer

Foto: Wim Hoogervorst

“Natuurlijk doet de SP in Enkhuizen mee aan de raadsverkiezingen in 2018!”. Dat is het antwoord van afdelingsvoorzitter Wim Hoogervorst op de vraag of de Enkhuizer ook straks weer kunnen stemmen op zijn partij. “Onze afdeling is sterk en actief. De organisatie staat stevig in zijn schoenen en we zijn met een flinke ploeg leden die zich in (willen) zetten voor een sociaal Enkhuizen”.

Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier