h

Nieuws uit 2021

24 december 2021

Kerstpakketten voor minima Baanbreker

Foto: Marcel Lathouwers

Leden van de SP Stede Broec en Enkhuizen hebben geholpen met het inzamelen en inpakken van kerstpakketten bij de Baanbreker in Enkhuizen. 

Lees verder
18 december 2021

SP ondersteunt De Baanbreker bij het bezorgen van een warme kerstgroet

Foto: Eelke de Blouw / ccbync20

U kent het zeker: u heeft een mooi kerstpakket gekregen, een mooi gebaar, maar op dit moment niet nodig of zelfs teveel.

Lees verder
8 december 2021

SP Hulpdienst 9 december 16.30-17.30 uur in Herfstzon

Foto: SP

Aanstaande donderdag 9 december kunt u weer bij de Hulpdienst van de SP terecht. Heeft u problemen met het invullen van formulieren, het doen van een aanvraag, met instanties of heeft u gewoon een vraag? Onze hulpdienstmedewerkers staan weer voor u klaar. In Herfstzon Romeinstraat 41 Enkhuizen. We zitten in de Blauwe Zaal. Die kunt u  bereiken langs het voetpad naast beide ingangen. 

Lees verder
8 december 2021

RESPECT

Een aantal jaren terug had iedere West-Friese gemeente een eigen sociale dienst. Gezamenlijk hadden de 7 West-Friese gemeenten een sociale werkplaats. Maar dat moest veranderen. De uitkomst was een organisatie die alle bijstandsuitkeringen en de sociale werkplaats voor alle 7 gemeenten ging uitvoeren. Dat is WerkSaam geworden.

Lees verder
24 november 2021

SP Hulpdienst 25 november 16.30-17.30 uur in Herfstzon Enkhuizen

Foto: SP

Aanstaande donderdag 25 november kunt u weer bij de Hulpdienst van de SP terecht. Heeft u problemen met het invullen van formulieren, het doen van een aanvraag, met instanties of heeft u gewoon een vraag? Onze hulpdienstmedewerkers staan weer voor u klaar. In Herfstzon Romeinstraat 41 Enkhuizen. We zitten in de Blauwe Zaal. Die kunt u  bereiken langs het voetpad naast beide ingangen. 

Lees verder
20 november 2021

SP-zwartboek legt misstanden daklozenopvang bloot

Foto: Wim Hoogervorst

Donderdag 18 november hebben we het zwartboek over de misstanden in de daklozenopvang in centrumgemeente Hoorn naar de zeven West-Friese gemeentehuizen gebracht met een exemplaar voor elk raadslid, voor elke wethouder en voor elke burgemeester.

Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier