h

Nieuws, januari 2018

30 januari 2018

OP ZOEK NAAR ONDERSTEUNING? Kom naar de WEGWIJSBEURS Nieuwe Doelen 3 maart

De SP afdeling Westfriesland-Oost organiseert op zaterdag 3 maart 2018 van 11.00 tot 15.00 uur de Wegwijsbeurs in de Nieuwe Doelen aan de Spoorstraat 2 in Enkhuizen. 

Lees verder
18 januari 2018

SP stelt vragen over risico's parkeren REZ door ZZM

De lobby van het ZZM om parkeerplaatsen te verwerven op het Recreatieoord Enkhuizer Zand (REZ) is in volle gang. De aanbesteding en gunning hebben inmiddels plaatsgevonden en parkeerplaatsen voor het ZZM zijn in dit plan niet opgenomen nadat deze raad in juli 2014 in meerderheid heeft besloten dat dit niet gewenst is.

Lees verder
18 januari 2018

Vervolgvragen over voortgang luwtedam Krabbersplaat

Raadslid van de SP Inge Stemmler heeft in november 2017 schriftelijke vragen gesteld over de luwtedam voor de Krabbersplaat (zie bijlage). De SP is hier al langer mee bezig. Er zit weinig tot geen voortgang in de zaak. Antwoorden blijven uit en daarover zijn dan weer mondelinge vragen gesteld in de raad.

Lees verder
18 januari 2018

WMO indicatie Enkhuizen bikkelhard

De SP heeft samen met het CDA schriftelijke vragen gesteld over de procedure rondom de WMO indicatiestelling. Een ingehuurd bureau zit bij de keukentafelgesprekken en de bejegening van de burger maar ook adviezen van deskundige hulpverleners worden terzijde gelegd. Dit baart ons zorgen en daarover hebben we bijgaande vragen gesteld.

Lees verder
14 januari 2018

SP MELDPUNT

De SP zoekt de burger op. We spreken veelvuldig onze inwoners en ondernemers, In de Westerstraat, bij de Koperwiek, tijdens het bezoek aan buurten en wijken, tijdens het politiek café, bij de SP Hulpdienst.  

Lees verder

Pagina's

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier