h

Blog Marcel Olierook

13 december 2018

OP DE MARKT IS JE EURO……..

Vroeger had je twee markten. De rommelmarkt voor leuke spulletjes en de dagmarkt voor je verse groenten, fruit en andere levensmiddelen.

Lees verder
10 oktober 2018

HET LAND VAN OOIT

In mijn jeugd stond er jaren lang een morsige man met een bord in de binnenstad van Den Haag. “De wereld vergaat binnenkort” stond er op zijn bord te lezen. Niemand nam hem serieus.

Lees verder
5 maart 2018

Bang voor de burger

Landelijk laat D66 liever afluisteren via hun sleepwet, dan naar de burger luisteren via het referendum. Nota bene hun eigen wet, die ze na één keer gebruik zelf weer bij het grof vuil zetten. Kennelijk bang om de burger meer democratische mogelijkheden te geven dan één keer per vier jaar te mogen stemmen.

Lees verder
21 januari 2018

column: Marcel Olierook ...stop het potverteren

Politiek bestaat uit keuzes maken. Zo kiest de VVD ervoor om de rijkste 10% mensen te helpen nog méér vermogen en inkomen te vergaren dan de overige 90% van de bevolking. Bijvoorbeeld door de dividendbelasting af te schaffen en de aandeelhouders miljarden cadeau te doen. En D66, de club van chirurgen, artsen, advocaten en andere grachtengordelyuppen, luistert liever mensen af met hun sleepwet, dan naar ze te luisteren via een referendum, die ze ooit een kroonjuweel noemden, maar nu bij het grofvuil hebben gezet.

Lees verder

U bent hier