h

SPRaak - Politiek Café

1 december 2016

Impressie Politiek Café Armoede en Schuld

Op woensdag 30 november j.l. was er een druk bezocht Politiek Café over Armoede en Schuld.

Lees verder
27 november 2016

Politiek Cafe: armoede en schuld

Op woensdag  30 november a.s. van 20.00 - 22.00 uur is er weer een Politiek Café in De Slof, Westerstraat 28 Enkhuizen.Lees verder
19 juni 2016

SPRaak! over voor- en nadelen van een basisinkomen

Op woensdag 29 juni a.s. is er weer SPRaak!, het Politiek Café in Enkhuizen dat georganiseerd wordt door onze SP-afdeling. Vanaf 20.00 uur bent u weer van harte welkom in Café De Slof, Westerstraat 28 te Enkhuizen.

Lees verder
22 mei 2016

SPRAAK! OVER DRUGSPROBLEMATIEK

Woensdag 25 mei a.s. is er vanaf 20.00 uur weer Politiek Café SPRaak!
In Café De Slof, Westerstraat 28 in Enkhuizen is iedere belangstellende van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over drugsgebruik en de problemen die dit gebruik kan veroorzaken voor het individu, het gezin, de directe omgeving en de samenleving.

Lees verder
20 maart 2016

OEKRAÏNE-REFERENDUM: JA of NEE ?

Foto: Wim Hoogervorst

Op 6 april kunnen we onze mening geven over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Dan vindt namelijk het Oekraïne-referendum plaats.
Voor veel mensen is het lastig om "JA" of "NEE" te stemmen.

Lees verder
6 maart 2016

Gang van zaken rond Participatiewet: reden tot zorg en oplettendheid

Op politiek café “SPraak! “ van 24 februari jl. spraken we met elkaar over de ervaringen die we hebben met de invoering van de Participatiewet, die nu ruim een jaar in werking is.

Lees verder
18 oktober 2015

Verslag Politiek café 30 september

Op 30 september hielden we ons eerste politieke café na de zomervakantie. Deze avond ging over de economie. De SP is een campagne gestart 'Er is genoeg voor iedereen'. Maar is er ook genoeg voor iedereen? De gasten van deze avond waren David Hollanders, econoom en leerling van professor Arnold Heertje, die voor de pauze onze andere gast was. Na de pauze schoof Ron Meyer aan, fractievoorzitter SP Heerlen en kandidaat opvolger van Jan Marijnissen als partijvoorzitter van de SP.

Foto: SP - Margreet Keesman
Lees verder
3 mei 2015

Woningnood en huurproblemen in Politiek Café

Verhuurdersheffing, woningnood en jongerenhuisvesting – een greep uit de onderwerpen die op woensdag 29 april jl. aan de orde kwamen op het vierde Politiek Café in Enkhuizen, georganiseerd door de SP-afdeling Westfriesland-Oost.

Lees verder
28 maart 2015

Verslag 3e Politiek Café - 25 maart 2015

We spraken deze avond over de situatie in het Midden Oosten en met name over de Islamitische Staat (IS). Te gast waren Harry van Bommel, tweede kamerlid en woordvoerder buitenland van de SP, en Younis Lutfula, tot voor kort Provinciaal Statenlid in Utrecht, afkomstig uit Kirkuk Irak en sinds 1 januari lid van de commissie Midden Oosten van de SP.

Lees verder
9 februari 2015

Verslag Politiek Café 28 januari 2015

Op 28 januari j.l. organiseerde de SP haar eerste Politiek Café in café De Slof, met als thema: "Westerstraat of Spookstraat?"

Lees verder

Pagina's

U bent hier