h

Samen … naar beter! - Verkiezingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen 2014

3 oktober 2013

Samen … naar beter! - Verkiezingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen 2014

Met enige trots presenteer ik u het verkiezingsprogramma "Samen... naar beter!", waarmee de SP in Enkhuizen de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 in gaat.
Het programma laat de speerpunten zien van onze visie op de toekomst van Enkhuizen.

De gemeente staat de komende jaren voor enorme uitdagingen. Veel landelijke taken zullen op het bordje van de gemeenten worden gegooid, waarbij ook nog vele miljoenen zullen worden bezuinigd.

Van de SP mag u verwachten dat wij kiezen voor mensen. We willen van Enkhuizen een (nog) socialere stad maken, waar mensen omzien naar elkaar en voor elkaar klaarstaan. Daar waar de gemeente hier een taak in heeft, moet de gemeente die taak ook (kunnen) uitvoeren. Op weg naar een betere samenleving, waar we ook echt samen leven. Een Enkhuizen, waar iedereen een plek vindt, bescherming vindt waar nodig en de ruimte waar mogelijk.

Strijd met ons voor een sociaal Enkhuizen. We hopen dat ons verkiezingsprogramma u inspiratie biedt. Heeft u vragen? Mail ons, en u krijgt antwoord.

Wim Hoogervorst

 

Verkiezingsprogramma gemeenteraadsverkiezingen 2014; Samen ... naar beter
Kieslijst gemeenteraadsverkiezingen 2014

 

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier