h

Verkiezingen

24 februari 2017

Hoogkarspel loopt warm voor de SP

Foto: Wim Hoogervorst

“Hebben wij een date, straks op 15 maart?” Dat was de vraag die het campagneteam stelde aan het winkelend publiek in Hoogkarspel. Onder een lenteachtig zonnetje werden vele verkiezingskaartjes en flyers uitgedeeld. En onze ‘rode bonbons’ vonden gretig aftrek.

Lees verder
23 januari 2017

SP Noord-Holland-Noord voert campagne in Den Helder

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 21 januari jl. werd er door de regio Noord-Holland-Noord geflyerd voor het Nationaal Zorgfonds in de grootste stad van de Noordkop: Den Helder. Vanuit de zeven afdelingen in de regio trokken SP-ers naar de marinestad om in het winkelhart flyers uit de delen, maar vooral om steunbetuigingen te verzamelen voor het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
4 april 2016

SP-Noord-Holland-Noord zegt “NEE”

Foto: Wim Hoogervorst
Dat de SP keihard, maar goed onderbouwd, “NEE” zegt tegen het Associatieverdrag EU-Oekraïne, mag inmiddels duidelijk zijn – afgelopen zaterdag 2 april trokken enthousiaste actievoerders van de Noordhollandse afdelingen in onze regio er op uit, om dit nogmaals in verschillende steden kenbaar te maken.Lees verder
20 maart 2016

OEKRAÏNE-REFERENDUM: JA of NEE ?

Foto: Wim Hoogervorst

Op 6 april kunnen we onze mening geven over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Dan vindt namelijk het Oekraïne-referendum plaats.
Voor veel mensen is het lastig om "JA" of "NEE" te stemmen.

Lees verder
28 maart 2015

Nieuwe Statenleden beëdigd in Haarlem

Afgelopen donderdag 26 maart zijn in het Provinciehuis in Haarlem de nieuwe statenleden beëdigd. Commissaris van de Koning Johan Remkes nam de 55 vers-gekozen leden van Provinciale Staten van Noord-Holland de eed of de belofte af. Onder die ‘55’ zijn er zes van de SP, waaronder Wim Hoogervorst – voorzitter van onze afdeling.Lees verder
16 maart 2015

Afrekenen

Op woensdag 18 maart a.s. is het zover – dan trekken we (hopelijk) massaal naar het stembureau om nieuwe Provinciale Staten te kiezen. Uiteraard gaan wij, in Westfriesland-Oost,  de statenleden kiezen voor de provincie Noord-Holland.

Lees verder
8 maart 2015

Campagnedag in de regio

Foto: Mieke Delleman
We hadden er een mooie dag voor uitgekozen: zonnetje, beetje wind … bijna lente!
Op zaterdag 7 maart trokken we met een ploegje SP’ers langs een aantal dorpen in onze regio, om de welbekende sponsjes uit te delen aan passanten en winkelende medeburgers.Lees verder
23 februari 2015

SP Campagne verkiezingen Provinciale Staten van start

Afgelopen zaterdag 21 februari vond op Texel de SP-aftrap plaats voor de provinciale verkiezingen van 18 maart a.s..
Lees verder
1 februari 2015

Programma en kandidaten Provinciale Staten

Woensdag 18 maart 2015 zijn er Provinciale Statenverkiezingen. In Noord-Holland kunt u ook op de SP stemmen. Trots presenteren wij u onze kandidaten en ons verkiezingsprogramma.

Lees verder
31 mei 2014

SP scoort goed bij de Europese Verkiezingen

Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement heeft de SP het goed gedaan.  Zoals u ongetwijfeld al gehoord heeft is de SP wat betreft het percentage stemmen de grootste partij ‘op links’ geworden, voor het eerst groter dan de PvdA.  Toch behield deze laatste partij haar derde zetel in het parlement, door een lijstverbinding met GroenLinks, en kreeg de SP er geen derde zetel bij.

Lees verder

Pagina's

U bent hier