h

Kerngroep Zorg

8 februari 2017

Manifestatie Nationaal Zorgfonds 18 februari 2017 in Den Haag

Foto: SP

OP NAAR EEN NATIONAAL ZORGFONDS

Lees verder
23 januari 2017

SP Noord-Holland-Noord voert campagne in Den Helder

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 21 januari jl. werd er door de regio Noord-Holland-Noord geflyerd voor het Nationaal Zorgfonds in de grootste stad van de Noordkop: Den Helder. Vanuit de zeven afdelingen in de regio trokken SP-ers naar de marinestad om in het winkelhart flyers uit de delen, maar vooral om steunbetuigingen te verzamelen voor het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
11 december 2016

Kerstmarkt 2016 in Enkhuizen

Foto: Wim Hoogervorst

Vrijdag 9 december jl. was SP-afdeling Westfriesland-Oost met een kraampje aanwezig op de jaarlijkse Kerstmarkt in de Westerstraat in Enkhuizen. Tussen de kerstartikelen was er op de SP-kraam alle ruimte en tijd om even te zien wat onze afdeling zoal bezighoudt. Hoofdonderwerp dit jaar was natuurlijk het Nationaal Zorgfonds, één van de belangrijke onderwerpen in de campagne voor de Kamerverkiezingen in maart 2017.

Lees verder
4 december 2016

In Hoogkarspel de buurt in...

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 3 december jl. trok een ploeg SP-ers uit de drie gemeenten van onze afdeling Hoogkarspel in. Eerst werd er geflyerd op het Raadhuisplein, en vervolgens werd een aantal straten bezocht in wat men gemakshalve ‘de bloemenbuurt’ noemt.

Lees verder
22 november 2016

In Enkhuizen blijft thuiszorg op peil

Opnieuw staat in onze regio de thuiszorg onder druk. Wellicht heeft u via de krant vernomen dat Zorgkompas, één van de thuiszorgorganisaties, met de thuiszorg wil stoppen. Zorgkompas wil de thuiszorg niet meer garanderen voor het tarief dat de gemeenten bieden, en daardoor dreigen veel cliënten hun zorg en personeel hun baan kwijt te raken.  Er gaan verhalen dat  in Enkhuizen de wethouder (van de SP) voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten. Een goeie reden voor afdelingsvoorzitter Wim Hoogervorst om eens bij SP-wethouder Marcel Olierook langs te gaan.

Lees verder
14 oktober 2016

Grote opkomst bijeenkomst Nationaal Zorgfonds in Zuiderzeemuseum

Foto: SP

Veel inwoners uit Enkhuizen en omstreken vonden de weg naar de bijeenkomst over het Nationaal Zorgfonds in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Zij kwamen om te luisteren naar mensen uit de zorg en uit de politiek die vertelden over het belang om over te stappen naar een Nationaal  Zorgfonds en om uit te leggen hoe absurd het systeem nu werkt.

Lees verder
13 oktober 2016

Voorlichting over het Nationaal Zorgfonds in de Herfstzon

Foto: SP
Op 13 oktober waren we te gast in de zaal van Herfstzon voor de bewoners van Herfstzon en bewoners uit de omgeving. Wat een opkomst!Lees verder
9 oktober 2016

Voorlichting Nationaal Zorgfonds in Overvest 6 oktober

Foto: SP

Op 6 oktober waren we te gast in het restaurant van Overvest. Ook hier kwamen de verhalen over het hoge eigen risico en de zorgkosten ons ter ore.

Lees verder
25 september 2016

Voorlichting in Westerhof over het Nationaal Zorgfonds

Na de flyeractie voor de Nieuwe Doelen begin deze maand bij de opening van het nieuwe seizoen van de Seniorenschool was het actiecomité op 22 september te gast in het restaurant van Westerhof.

Lees verder
2 september 2016

Flyeren voor het Nationaal Zorgfonds bij de Seniorenschool

Foto: SP
Misschien is het je ontgaan, misschien ook niet, maar er is een grote beweging in Nederland op gang gekomen.Lees verder

U bent hier