h

Blog Wim Hoogervorst

29 november 2015

Alles draait om het geld

Heeft u ook zo het gevoel dat alle beslissingen die er tegenwoordig genomen worden gestuurd worden door het geld? Heeft u ook het gevoel dat als er in de politiek keuzes moeten worden gemaakt er vooral gekozen wordt voor het economisch belang? Dat alle andere zaken van ondergeschikt belang zijn? Dat onder het motto van de economische groei onze samenleving langzaam maar zeker wordt afgebroken?

Lees verder
8 juli 2015

Puin maken, puin ruimen...

Politiek bedrijven is lastig, maar ook leuk. Politiek bezig zijn betekent werk maken van je verzet tegen onrecht, verzet tegen in jouw ogen verkeerde beslissingen. Politiek bezig zijn is ook een eervol bezig zijn – je vertegenwoordigt een deel van de burgers, dat deel dat op jouw partij heeft gestemd.

Lees verder
16 maart 2015

Afrekenen

Op woensdag 18 maart a.s. is het zover – dan trekken we (hopelijk) massaal naar het stembureau om nieuwe Provinciale Staten te kiezen. Uiteraard gaan wij, in Westfriesland-Oost,  de statenleden kiezen voor de provincie Noord-Holland.

Lees verder
9 januari 2015

Afschuw maakt begrip noodzakelijk

Allereerst wil ik alle lezers van deze column een prachtig, gezond en strijdbaar nieuw jaar toewensen. Een 2015 waarin menselijke waardigheid voorop staat, gelijkwaardigheid maatgevend zal zijn en solidariteit tussen en met alle mensen op deze wereld zal zegevieren.

Lees verder

U bent hier