h

SP in Enkhuizen in gesprek met de burgers

16 januari 2022

SP in Enkhuizen in gesprek met de burgers

Foto: Margreet Keesman

Zaterdag 15 januari boden we flyers aan over de gevolgen van het nieuwe regeerakkoord. De gesprekken waren goed, we merken dat sommige burgers erg boos zijn op de politiek. Niet meer willen stemmen, het vertrouwen volledig kwijt zijn. 

Ook over de geheimhouding van het taxatierapport REZ werden vragen gesteld. Hieronder treft u het raadsvoorstel om de geheimhouding niet op te heffen aan. De belangen zijn groot. Wij hoopten dat eind 2021 de geheimhouding van het rapport af kon. Helaas bleek dat nog niet mogelijk. We hopen dat binnenkort de geheimhouding eraf kan en we u kunnen uitleggen waarom de geheimhouding niet eerder kon worden opgeheven. 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier