h

SP opent meldpunt onveilige verkeerssituaties

25 april 2013

SP opent meldpunt onveilige verkeerssituaties

De SP vindt het belangrijk dat volwassenen en kinderen zich veilig in het verkeer kunnen begeven. Veilig fietsen, veilig wandelen, veilig oversteken in overzichtelijke verkeerssituaties.

Voor veel gemeenten is het blijkbaar heel lastig om straten, kruispunten, wandelpaden en fietsroutes dusdanig aan te leggen dat ze voldoen aan onze, toch heel logische eisen.

De afdeling Westfriesland-Oost heeft op haar site een meldpunt geopend voor onveilige verkeerssituaties in onze gemeenten. Wij nodigen u van harte uit om onveilige, onoverzichtelijke of onlogische situaties bij u in de straat of in de buurt melden via het on-line meldpunt op deze site. De SP zal deze meldingen verzamelen, bestuderen en eventueel gebruiken om knelpunten onder de aandacht te brengen van burgemeester en wethouders in de betreffende gemeente om, waar het kan, het verkeersbeleid bij te stellen.

Met regelmaat zullen we u via deze site en onze nieuwsbrief op de hoogte houden van onze acties op dit gebied.

On-line meldpunt onveilige verkeerssituaties

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier