h

Activiteiten

15 juli 2022

Boeren op de blaren

Foto: Foto / Monique de Vogel

De fractievoorzitter van SP Stede Broec, Monique de Vogel, ging op 13 juli jl. op het Streekplein in gesprek met Westfriese boeren en tuinders. De plannen van het kabinet treffen hen in het hart. Daarom kwam er een delegatie naar het gemeentehuis om van zich te laten horen. Helaas was de SP de enige die met deze mensen in gesprek ging.

Lees verder
5 juli 2022

SP West-Friesland lanceert grootschalige enquête

Foto: Kees van Spronsen / SP

In West-Friesland heerst er, net als overal in Nederland, veel armoede. Vaak gaat het om ‘stille armoede’, dat onopgemerkt blijft. Onder de lagere inkomens en de middeninkomens is de groep (werkende) armen enorm groot en het zal in deze tijd alleen maar groter worden. Dat tij moet gekeerd!

Lees verder
14 januari 2018

SP MELDPUNT

De SP zoekt de burger op. We spreken veelvuldig onze inwoners en ondernemers, In de Westerstraat, bij de Koperwiek, tijdens het bezoek aan buurten en wijken, tijdens het politiek café, bij de SP Hulpdienst.  

Lees verder
23 januari 2017

SP Noord-Holland-Noord voert campagne in Den Helder

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 21 januari jl. werd er door de regio Noord-Holland-Noord geflyerd voor het Nationaal Zorgfonds in de grootste stad van de Noordkop: Den Helder. Vanuit de zeven afdelingen in de regio trokken SP-ers naar de marinestad om in het winkelhart flyers uit de delen, maar vooral om steunbetuigingen te verzamelen voor het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
29 december 2016

Jeugdbelangen Enkhuizen wint SP 100%-sociaal-prijs 2016

Foto: SP
In een vol Café De Slof heeft Marcel Olierook, voorzitter van de jury, de eerste 100%-sociaal-prijs uitgereikt aan Jeugdbelangen Enkhuizen.
Jeugdbelangen was, naast Helpende Handen en de vrijwilligers van WASE, buurtbus 438, één van de genomineerden voor deze sociale prijs.
Onze SP-afdeling heeft de 100%-sociaal-prijs ingesteld om onze waardering uit te spreken voor de vele vrijwilligers, al dan niet georganiseerd, die elke dag weer klaar staan voor de medemens. "Vrijwilligers zijn voor de SP het cement in de samenleving", aldus Marcel.Lees verder
11 december 2016

Kerstmarkt 2016 in Enkhuizen

Foto: Wim Hoogervorst

Vrijdag 9 december jl. was SP-afdeling Westfriesland-Oost met een kraampje aanwezig op de jaarlijkse Kerstmarkt in de Westerstraat in Enkhuizen. Tussen de kerstartikelen was er op de SP-kraam alle ruimte en tijd om even te zien wat onze afdeling zoal bezighoudt. Hoofdonderwerp dit jaar was natuurlijk het Nationaal Zorgfonds, één van de belangrijke onderwerpen in de campagne voor de Kamerverkiezingen in maart 2017.

Lees verder
4 december 2016

In Hoogkarspel de buurt in...

Foto: Wim Hoogervorst

Zaterdag 3 december jl. trok een ploeg SP-ers uit de drie gemeenten van onze afdeling Hoogkarspel in. Eerst werd er geflyerd op het Raadhuisplein, en vervolgens werd een aantal straten bezocht in wat men gemakshalve ‘de bloemenbuurt’ noemt.

Lees verder
1 december 2016

Impressie Politiek Café Armoede en Schuld

Op woensdag 30 november j.l. was er een druk bezocht Politiek Café over Armoede en Schuld.

Lees verder
27 november 2016

Politiek Cafe: armoede en schuld

Op woensdag  30 november a.s. van 20.00 - 22.00 uur is er weer een Politiek Café in De Slof, Westerstraat 28 Enkhuizen.Lees verder
1 november 2016

Financiële beschouwingen op de Programmabegroting 2017

Op de agenda voor de raadsvergadering van 1 november staat de behandeling van de Programmabegroting 2017.
Alle fracties in de Raad hebben hun 1e termijn hiervoor inmiddels schriftelijk ingediend. Deze worden kort voor de raadsvergadering gepubliceerd en kunt u dan hier terugvinden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier