h

Buurten in de buurt Gommerwijk West

1 november 2008

Buurten in de buurt Gommerwijk West

ZO!
Vandaag trokken SP-ers uit de afdeling West-Friesland Oost de Enkhuizer wijk Gommerwijk-West in. SP Fractievoorzitter van de statenfractie Dago Wellink ging ook mee op pad. We hebben veel gehoord over wat in de wijk, Enkhuizen, de regio en Nederland leeft. Klik op "lees verder" voor meer details.
Dit bericht is al op 29/10 gepost.

Met een grote hoeveelheid ZO! kranten en een pot koffie trok een helaas wat bescheiden groep SP-ers de wijk in waaronder de SP-ers Dago Wellink, fractievoorzitter van de statenfractie van de SP in Noord-Holland, Bert Putters uit Hem en ook statenlid. Ook mondergetekende ging mee. Als raadlid in Enkhuizen wist ik al dat praten met Enkhuizers de beste manier is om contact te houden met wat er leeft. Natuurlijk heeft de SP eigen standpunten, maar in debat gaan en praten met de mensen zelf, levert veel op. In deze wijk ging het over: parkeren, speelplaatsen, (groen) onderhoud, verkeer en nog veel meer. Dago en Bert (samen net wat minder geld dan de welbekende eend) hadden ook een enerverende week in de Staten achter de rug, vanwege het door Hooimaijers verkwanselde geld (kredietcrisis).

Buurten

Van links naar rechts: Dago, Bert en Ruud. Foto: Christian Bokhove.

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier