h

SP op kerstmarkt in Enkhuizen

3 december 2006

SP op kerstmarkt in Enkhuizen

De SP op de kerstmarkt, zult u vragen. Wat heeft politiek met de kerst te maken?

Eigenlijk niets maar toch weer wel. Veel mensen kijken in de periode rond kerst terug op het afgelopen jaar. Heb ik het goed gedaan? Of zou het anders of beter kunnen? En dan komt de SP in beeld, want zoals u zich ongetwijfeld zult herinneren, heeft de SP sinds maart 2006 twee zetels in de gemeenteraad van Enkhuizen. Doen wij het wel goed? Doet het gemeentebestuur het goed? Dat willen wij van u weten, daarom staan we op de kerstmarkt. Om met u in gesprek te gaan.
U kunt een kaartje invullen, met uw op- of aanmerking en/of uw eventuele suggestie aan het gemeentebestuur. Om het in kerstsfeer te houden kunt u deze in de kerstboom hangen. Wij als SP zullen deze kaartjes nog vóór de kerst, als zijnde uw kerstboodschap aan het gemeentebestuur aanbieden.
Dus kom op 15 december a.s. naar onze kraam op de kerstmarkt en vul uw wens in aan het gemeentebestuur. De tomatensoep staat voor u klaar!
Tot dan, wij spreken elkaar!

SP Westfriesland-Oost
Kees Lups

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier