h

Wim Hoogervorst

Ik ben geboren in Delft, in 1966. Na afronding van de PABO te Rotterdam ben ik, na een tijdje in Purmerend en in Hoorn te hebben gewoond, in Enkhuizen beland.
Sinds 1990 ben ik werkzaam in het montessori-basisonderwijs, eerst als groepsleerkracht en vanaf 2005 tot 2019 ook als directeur. Sinds 31 mei 2022 ben ik wethouder voor de SP in de gemeente Enkhuizen. 

Ik ben al heel wat jaren geïnteresseerd in politiek. In 2010 besloot ik op dat gebied actief te gaan worden en ben lid geworden van de Socialistische Partij. In oktober 2012 ben ik tot voorzitter van de afdeling gekozen.

Onze maatschappij gaat, wat mij betreft, op veel fronten de verkeerde kant op. Alle zaken waar ons land op sociaal gebied zo sterk in was, worden langzaam maar zeker afgebroken.

Onderling respect, zorg voor elkaar en 'mogen zijn wie en wat je bent' staan wat mij betreft hoog in het vaandel. Een socialer, vriendelijker Nederland: dat is onze uitdaging! En laten we met elkaar beginnen in onze buurt, onze wijk, ons dorp, onze stad…

Samen met mijn mede-SP'ers ga ik de strijd aan voor een beter, socialer en leefbaarder Westfriesland-Oost…

U bent hier