h

Marcel Lathouwers

Ik ben in 1984 geboren in Eindhoven. Ik studeerde Social Work in Sittard en heb een tijdje in Maastricht op kamers gezeten. Daarna ben ik terug naar Eindhoven verhuisd en vervolgens ben ik samen met mijn vrouw Cisca, in het mooie dorp Grootebroek gaan wonen.

In Maastricht heb ik de lokale SP jongerenafdeling opgericht. In Eindhoven deed ik voor de SP bestuurswerk, ik was actief voor de jongerengroep en werd gekozen als commissielid en later als gemeenteraadslid. In Noord-Holland was ik vier jaar fractiemedewerker voor de statenfractie. Heden ben ik de organisatie-secretaris van West-Friesland en interim-coördinator van SP Stede Broec. In mijn werkzame leven ben ik filiaalleider van drie filialen van Boekhandel Stumpel.

Ik vind het erg fijn om voor en bij de SP actief te zijn. Dit is echt mijn club. Een partij van mensen waarbij het hart aan de linkerkant zit. Mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken voor een menswaardige samenleving. De SP is altijd emancipatorisch bezig, binnen de samenleving en in de partij. Het motiveert me om samen strijden voor een alterantieve maatschappij.

Marcel Lathouwers,

0647559147

 

U bent hier