h

Puck Biemold geinstalleerd als commissielid van de SP

19 oktober 2023

Puck Biemold geinstalleerd als commissielid van de SP

Foto: Margreet Keesman

We verwelkomen Puck Biemold als ons nieuwe commissielid in de gemeenteraad van Enkhuizen. Heel leuk dat er meer en meer jonge mensen zich interesseren voor de lokale politiek en daar ook hun steentje aan bij willen dragen. Puck is een van hen. Hieronder stelt Puck zichzelf voor. 

Mijn naam is Puck Biemold en ik ben 22 jaar jong. Ik studeer momenteel Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik werk in de bediening bij het Rijksmagazijn. 

Op de middelbare school raakte ik geïnteresseerd in politiek. Met mijn vader keek ik elke donderdag naar de Tweede Kamer debatten. Toen ik een jaar of achttien was, wilde ik graag de politiek in. Mijn vader heeft toen voorgesteld om in Enkhuizen te beginnen om te kijken of ik dat leuk zou vinden.

Waarom ik bij de SP ben gegaan, is omdat de SP een solidaire partij is en dat zie je in Nederland nog weinig. Ook wil ik me graag inzetten voor het milieu en SP wil verandering brengen als het gaat om het klimaatbeleid.

Ik ben op dit moment commissielid in gemeente Enkhuizen en dat vind ik ontzettend leuk en ben heel enthousiast over de komende tijd. Ik vind het uiteraard erg leuk dat ik meer ga leren over politiek Enkhuizen, hoe het eraan toegaat. Ook lijkt me erg leuk dat ik de raad van Enkhuizen ga adviseren over bepaalde onderwerpen.

We heten Puck van harte welkom.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier