h

SP spreekt Snouck van Loosenpark bewoners

17 juni 2023

SP spreekt Snouck van Loosenpark bewoners

Foto: Baris Ermis

Enige tijd geleden werden we door een bewoners van het Snouck van Loosenpark aangesproken of we een keer met de parkbewoners wilden spreken over problemen in de woningen. Het gaat om vocht, tocht en schimmel. De verhuurder was Vestia en is nu Hof Wonen, een dochter van Vestia. Afgelopen donderdag hebben we het park bezocht en met het grootste deel van de inwoners gesproken. Een enkeling heeft geen last, de meeste bewoners heeft last van vocht en tocht en en deel van de bewoners woont in een ongezonde woning, waarin veel te veel schimmel woekert. We gaan na de zomer een bewonersavond organiseren en een plan de campagne met elkaar bedenken, want samen staan we sterk. 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier