h

ALV kiest nieuw afdelingsbestuur

18 april 2023

ALV kiest nieuw afdelingsbestuur

Foto: Margreet Keesman

Afgelopen 13 april vond de voorjaars-ALV van onze SP-afdeling West-Friesland plaats. Op een bijzondere locatie deze keer: aan boord van de ‘Bep Glasius’, de veerboot Enkhuizen-Staveren.

Hij bleef stil in de haven liggen, dat wel …

In totaal 29 leden keken terug op het werk in en van de afdeling in 2022. Aan de hand van een jaarverslag keurde men ook de financiële boekhouding goed en werden we door fractievoorzitters Margreet Keesman (Enkhuizen) en Monique de Vogel (Stede Broec) ook even bijgepraat over de onderwerpen waar de beide fracties mee bezig zijn.

Naast een evaluatie van de afgelopen Statenverkiezingen en een korte discussie over het geactualiseerde beginselprogramma ‘Heel de Mens’ werd er ook een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Met dank aan ‘afzwaaiers’ Wim Stolk en Mieke Delleman (de laatste is twee jaar waarnemend organisatie-secretaris geweest) is het bestuur na deze ALV weer voltallig.

De komende twee jaar zal Wim Hoogervorst verder gaan als afdelingsvoorzitter en hebben we een nieuwe organisatiesecretaris in de persoon van Marcel Lathouwers. Verder hebben we vier ‘nieuwe’ algemeen bestuursleden: Marcel Olierook, Harry Geurkink, Kees van Spronsen (alle drie herkozen) en nieuwkomer Henk Hartman. Henk is woonachtig in Grootebroek en heeft veel bestuurservaring in diverse sectoren.

Aan het bestuur zijn vanuit hun functie ook toegevoegd de fractievoorzitters en de coördinatoren van de werkgroepen.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier