h

Politiek Cafe op 22 maart - Zijn vrouwen wel geschikt voor de politiek?

20 maart 2023

Politiek Cafe op 22 maart - Zijn vrouwen wel geschikt voor de politiek?

Foto: kees van spronsen

A.s .woensdag 22 maart praten we met elkaar over 'Vrouwen en de politiek'. Hoe zou onze maatschappij eruit zien als de vrouwen beter vertegenwoordigd zouden zijn in de politiek? Waarom hebben vrouwen wel of juist geen politieke ambities? Vrouwen en mannen kunnen hierover meepraten, discussieren en luisteren. We beginnen om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.45 uur. In de dameswachtkamer van het station in Enkhuizen. Die bevindt zich naast het terras van de stationsrestauratie. Ik, Margreet Keesman en fractievoorzitter van de SP Enkhuizen, hoop u te zien. Zoals een politica in het verleden al eens benoemde: 'Politiek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten'. 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier