h

Bijeenkomst energie: 12 december 2022

3 november 2022

Bijeenkomst energie: 12 december 2022

Foto: Margreet Keesman

Op maandag 12 december a.s. organiseert de SP in samenwerking met de tweede kamerfractie van de SP een informatiebijeenkomst over de problemen met de energieprijzen. Steeds meer mensen kunnen de energierekening niet meer betalen.

Deze bijeenkomst zal worden gehouden in De Nieuwe Doelen Spoorstraat 2 in Enkhuizen. De avond begint om 20.00 uur - zaal open vanaf 19:30 uur  Speciale gast is SP-Tweedekamerlid Peter Kwint. Hij zal uitgebreid vertellen waarom het noodzakelijk is de energievoorziening in ons land weer een publieke dienst te maken (zoals het vroeger was).  Iedereen is van harte welkom. Genoeg is genoeg - praat mee of kom luisteren. 

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier