h

Actie voeren helpt. Rechtbank stelt bezwaarmakers geitenhouderij op alle punten in het gelijk

15 juli 2022

Actie voeren helpt. Rechtbank stelt bezwaarmakers geitenhouderij op alle punten in het gelijk

Foto: freepick

Donderdag 14 juli jl. heeft de rechtbank de bezwaarmakers tegen een vestiging van een geitenhouderij aan de Elsenburg op alle punten in het gelijk gesteld. En zo zien we maar weer........actievoeren helpt!!

De SP Enkhuizen heeft volop actie gevoerd, geflyerd en inwoners van Enkhuizen opgeroepen om bezwaar te maken tegen de komst van een geitenhouderij zo dichtbij een woonwijk. En met succes. Er zijn 480 bezwaarschriften ingediend. 110 personen hebben daarna beroep aangetekend. Een mooie overwinning dat de rechtbank de bezwaarsmakers volledig in het gelijk heeft gesteld. Maar we zijn er nog niet. Want de gang naar de Raad van State staat nog open. Maar dit is binnen. Samen staan we sterk met dank aan u allen. 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier