h

Op weg naar de raadsverkiezingen - nr. 5 - Wim Hoogervorst

6 maart 2022

Op weg naar de raadsverkiezingen - nr. 5 - Wim Hoogervorst

Foto: kees van spronsen

De komende weken stellen kandidaten 11 t/m 1 van de lijst voor de raadsverkiezingen in Enkhuizen zich aan u voor – vandaag Wim Hoogervorst, onze afdelingsvoorzitter en tevens lid van Provinciale Staten in Noord-Holland voor de SP.

Sinds 2012 ben ik lid van – en meteen actief voor – de SP. Zowel op lokaal niveau als in de provincie ben ik volksvertegenwoordiger. Zo ben ik sinds 2015 lid van Provinciale Staten in Noord-Holland. Ik houd me met verschillende onderwerpen bezig: verkeer en vervoer, economie en verontreinigde stortplaatsen. Ik hoor vaak om me heen dat ‘men’ zich niet met politiek bezig houdt. Maar ‘de politiek’ heeft het wel altijd over de mensen – jouw manier van leven, jouw woonsituatie, jouw welzijn en welvaart worden voor een heel groot deel bepaald door politieke keuzes.

De SP kiest voor mensen en niet voor het grote geld. Het is onacceptabel dat er zoveel mensen onder of rond de armoedegrens leven, terwijl de rijken alleen maar rijker worden. Er is veel onrecht in de maatschappij, ook op lokaal niveau. Samen met de andere SP-ers, maar ook samen met u, wil ik werken aan een rechtvaardige gemeente, aan eerlijk beleid. We moeten het met elkaar doen, laten we dus met elkaar zorgen voor een prettig leefbare stad, waar iedereen welkom is.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier