h

Op weg naar de raadsverkiezingen - nr. 2 - Gelske Nauta

13 maart 2022

Op weg naar de raadsverkiezingen - nr. 2 - Gelske Nauta

Foto: kees van spronsen

De komende weken stellen kandidaten 11 t/m 1 van de lijst voor de raadsverkiezingen in Enkhuizen zich aan u voor – vandaag stelt de #2 van onze lijst zich voor, Gelske Nauta, één van de huidige SP-raadsleden.

Mijn naam is Gelske Nauta en ik ben de nummer twee op de lijst van de SP voor de komende verkiezingen voor de gemeenteraad in Enkhuizen. Sinds 2018 zit ik in de raad en ben ook al weer een tijdje voorzitter van de commissie BOFS (Bestuur, Organisatie, Financiën en Samenleving).

Ik woon al mijn hele leven in Enkhuizen. Dat is een voordeel, want ik ken de stad als m’n broekzak. Vooral onderwerpen als ‘wonen’, ‘verkeer’ en ‘energie’ vind ik erg interessant. Het is een uitdaging om met elkaar – en vooral: met de inwoners van onze mooie stad – tot goede, betaalbare en passende oplossingen te komen voor de problemen die er zijn.

Ook de komende vier jaar ga ik me volop inzetten voor een sociale en leefbare stad. De SP is echt mijn partij, maar is ook de partij voor u. Onze ploeg is een actieve ploeg, en niet alleen als we het hebben over het raadswerk. Het is leuk en nuttig om op straat met onze inwoners in gesprek te gaan. Juist de combinatie van wat wij bij de SP noemen “raad en straat” maakt onze politiek zo leuk!

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier