h

Op weg naar de raadsverkiezingen - Laatste campagnezaterdag in Enkhuizen

13 maart 2022

Op weg naar de raadsverkiezingen - Laatste campagnezaterdag in Enkhuizen

Foto: Wim Hoogervorst

En weer was het afgelopen zaterdag schitterend weer! Mooi weer om in dit laatste weekend voor de raadsverkiezingen met elkaar de straat op te gaan.

Dat dachten ook andere deelnemende partijen aan de verkiezingen en zo veranderden Koperwiekplein en Westerstraat in een kleine verkiezingsmarkt. We voerden wederom veel leuke gesprekken met mensen en mochten menig compliment ontvangen voor onze aanwezigheid. Het valt mensen gerust op dat de SP vaak op straat te vinden is, anders dan andere partijen. Die beperken de zichtbaarheid meestal tot twee weken voor verkiezingen.

Natuurlijk kwam geregeld in de gesprekken de vreselijke oorlogssituatie in Oekraïne langs, en dat maakt de lokale problematiek soms ‘betrekkelijk’ en klein. Toch moeten we ons – zeker lokaal – richten op zaken die in en voor onze stad belangrijk zijn: de zorg, de woningnood, het belang van de buurt en het bieden van een goed ondernemersklimaat. We staan voor grote uitdagingen en van ons wordt verwacht dat we deze gaan aanpakken, met oog voor menselijkheid, gelijkwaardigheid en toewerkend naar onderlinge solidariteit.

Benieuwd naar ons verkiezingsprogramma? Klik op de rode button rechts bovenaan deze pagina.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier