h

Op weg naar de raadsverkiezingen - Campagne-zaterdag in de regio

6 maart 2022

Op weg naar de raadsverkiezingen - Campagne-zaterdag in de regio

Foto: Daan Angevare

Zaterdag 5 maart was een grote ploeg SP-ers aanwezig rond en op het Koperwiekplein in Enkhuizen. Het was campagne-zaterdag voor de regio Noord-Holland-Noord. In estafette trokken we van Enkhuizen, via Stede Broec en Schagen, naar Alkmaar. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje deden we waar we (ook) goed in zijn – ‘brievenbussen’, flyeren en in gesprek zijn met onze inwoners.

Het is inmiddels een traditie geworden. Bij verkiezingen bundelen de afdelingen in de regio de krachten en vormen ze een flinke campagneploeg. We trekken dan enkele steden en dorpen langs om in grote getale aanwezig te zijn op straat. En dat maakt indruk!

Dit keer waren we aanwezig rond het Koperwiekplein in Enkhuizen. We konden ook weer veel mensen verblijden met onze SP-sponsjes. De estafettetoer ging vervolgens naar het Streekhof in Grootebroek, naar de wijk Waldevaart in Schagen om vervolgens in de binnenstad van Alkmaar te eindigen.

We kijken terug op een gezellige dag, waarop we de SP weer even goed in de kijker speelden. 

Op de foto de ploeg voor het NS-station in Alkmaar.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier