h

Op weg naar de raadsverkiezingen - Nr. 8: Puck Biemold

28 februari 2022

Op weg naar de raadsverkiezingen - Nr. 8: Puck Biemold

Foto: kees van spronsen

De komende weken stellen kandidaten 11 t/m 1 van de lijst voor de raadsverkiezingen in Enkhuizen zich aan u voor – vandaag is dat Puck Biemold, onze jongste kandidaat!

Hallo, mijn naam is Puck Biemold en ik sta dit jaar op de verkiezingslijst van de SP voor de gemeenteraad in Enkhuizen.

Ik ben 20 jaar en student aan de Reinwardt Academie voor cultureel erfgoed in Amsterdam.

Ik ben zelf in eerste instantie bij de SP gekomen omdat ik meer ervaring wilde opdoen in de politiek. Ook denk ik dat de SP veel kan doen voor Enkhuizen. Het is een sociale partij die staat voor gelijkheid voor alle mensen en dat vind ik zelf ook erg belangrijk.

Ik zet me graag in voor meer cultuur in de gemeente Enkhuizen. Er zijn, vooral voor jongeren, te weinig culturele activiteiten in onze stad. Daar moet verandering in komen, en samen met de jongeren zelf gaan we daar aan werken.

Het is belangrijk dat er meer en goedkopere huisvesting komt, met name voor de jongeren. Ook dat is een reden waarom ik aan de slag wil gaan voor de SP. Ik weet zeker dat deze partij voor verandering kan zorgen in deze kwesties. Doe je mee?

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier