h

Op weg naar de raadsverkiezingen – nr. 11: Peter de Wilde

24 februari 2022

Op weg naar de raadsverkiezingen – nr. 11: Peter de Wilde

Foto: Peter de Wilde

De komende weken stellen kandidaten 11 t/m 1 van de lijst voor de raadsverkiezingen in Enkhuizen zich aan u voor – vandaag is dat Peter de Wilde, één van de medewerkers van onze SP-hulpdienst.

Ik ben geboren in Amsterdam en sinds 1976 woon ik in Enkhuizen. Vanaf 2018 ben ik met pensioen, daarvóór ben ik als zelfstandige 35 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit, kernwaarden van de SP spreken mij zeer aan. Dat is dan ook de reden, waarom ik al geruime tijd lid ben van de SP.

In mijn vrije tijd doe ik graag wat vrijwilligerswerk in de zorg. In mijn beleving is in de zorg nog wel het één en ander te verbeteren. Daarbij denk ik onder andere aan het afschaffen van de marktwerking, die voor veel bureaucratisch werk zorgt.

Veel aandacht moet worden gegeven aan de jeugd – en ouderenzorg. Ook de aanvraagprocedure voor de WMO voorziening zou sneller en eenvoudiger kunnen. Fijn om te weten dat de SP Enkhuizen zich daarvoor gaat inzetten.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier