h

Onze lijsttrekker deelt een bloemetje uit!

28 januari 2022

Onze lijsttrekker deelt een bloemetje uit!

Foto: Wim Hoogervorst

Na haar bezoek aan Saskia van Gelder van vorige week – initiatiefnemer van het regenboogzebrapad in Enkhuizen – bracht SP-lijsttrekker in Enkhuizen Margreet Keesman deze week een flitsbezoek aan Nynke Volbeda. Nynke is ook betrokken bij het regenboogzebrapad en werd door Saskia voorgedragen voor een welverdiend bloemetje.

Nynke Volbeda is lerares op de RSG in Enkhuizen – als ondersteuningscoördinator en vertrouwenspersoon is zij voor veel tieners een steun en toeverlaat. Zij zet zich enorm in voor de acceptatie van diversiteit in onze samenleving. Zo organiseert ze jaarlijks de week van het respect, met o.a. ‘paarse vrijdag’. Hoewel diversiteit steeds vaker terug te zien is in de Nederlandse samenleving is acceptatie en tolerantie niet vanzelfsprekend. Bewustwording is hard nodig en Nynke draagt hier elke dag haar steentje aan bij.

Volgende week brengt Margreet een andere Enkhuizer een bloemetje.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier