h

SP doet mee aan raadsverkiezingen in Enkhuizen en Stede Broec

13 september 2021

SP doet mee aan raadsverkiezingen in Enkhuizen en Stede Broec

Foto: Margreet Keesman

Goed nieuws! Bij de verkiezingen voor de gemeenteraad – woensdag 16 maart 2022 – kunnen niet alleen de inwoners in Enkhuizen op de SP stemmen, ook de kiezers in Stede Broec kunnen met het rode potlood een SP-er de raad in stemmen.

Het landelijk partijbestuur van de SP heeft de afdeling West-Friesland toestemming gegeven om in twee gemeenten deel te nemen aan de raadsverkiezingen. Dat is een unicum – na al zestien jaar zetels te hebben in de raad van Enkhuizen zullen er wellicht ook in Stede Broec raadszetels worden ingenomen. Dat zal de SP in de regio nog sterker maken.

De SP-werkgroep in Stede Broec heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om acties voor te bereiden en uit te voeren en zo zichtbaar te zijn in de dorpen. Ook wordt er een hulpdienst opgericht. Een verkiezingsprogramma is in voorbereiding en er wordt ‘gescout’ om een stevige kandidatenlijst op te stellen.

De SP-leden in Stede Broec kunnen hier begin november hun oordeel over geven.

We hebben zin in de verkiezingscampagne. Enkhuizen en Stede Broec zullen rood kleuren.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier