h

30 is zat!

6 september 2021

30 is zat!

Foto: Wim Hoogervorst

Zolang de gemeente niet wil meewerken gaat het Actiecomité 30 is Zat door met haar activiteiten. Onveilige verkeerssituaties in de straat Overstort blijven voortbestaan als de gemeente Stede Broec geen gehoor geeft aan de noodkreet van de buurtbewoners. Een handtekeningenactie op het plein bij de supermarkt leverde in korte tijd 190 handtekeningen op. 

 

Buurtbewoners in de wijk Oostersluis willen dat de gemeente nú iets aan de straat gaat doen en niet pas wanneer een gemeentelijk verkeersplan tot uitvoering wordt gebracht. Dat kan namelijk nog jaren duren. En het lijkt zo eenvoudig: De gemeente hoeft maar enkele aanpassingen te maken, zoals het aanleggen van zebrapaden en andere verkeersremmende maatregelen. 'We blijven het heft in eigen hand nemen. Door al de positieve reacties van onze buren en al deze handtekeningen voelen we ons steeds meer gesterkt in ons verhaal richting de gemeente', zo stelt een lid van het comité. 

 

Meerdere activiteiten en een gesprek met de gemeente liggen in het verschiet. Het Actiecomité 30 is Zat blijft druk uitoefenen tot ze werkelijk gehoord worden en hun eisen worden ingewilligd. 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier