h

SP-West-Friesland roept op: let een beetje extra op elkaar!

15 maart 2020

SP-West-Friesland roept op: let een beetje extra op elkaar!

Het zijn onwerkelijke tijden: het leven in ons land komt langzaam maar zeker tot stilstaan. Door de maatregelen die het kabinet, op advies van de gezondheidsorganisaties, afkondigt om de verspreiding van het Corona-virus te beperken, gaan meer en meer instanties ‘op slot’.

Scholen, crêches, sportclubs, buurthuizen – voorlopig staken zij hun activiteiten.
Aan ouderen en kwetsbaren wordt dringend verzocht om voorlopig zoveel mogelijk binnen te blijven.
En omdat ook vaak de hulp- en zorgverleners gepaste afstand moeten bewaren is er het gevaar dat deze groep mensen afgezonderd raakt, vereenzaamt en in lastige situaties terecht komt.

De SP roept op om een beetje extra op elkaar te letten. Misschien kunnen we voor elkaar een boodschapje meenemen, eens een kaartje sturen of op een andere manier laten merken dat we samen deze corona-strijd moeten voeren. We kennen vast allemaal wel iemand waar je je in deze
ongebruikelijke situatie extra zorgen om maakt.

Bent u bereid om, samen met de SP, een beetje extra op anderen te letten? Heeft u hulp nodig? Meld dit ons dan via het telefoonnummer van de SP-Hulpdienst in Enkhuizen op nummer 06- 57030573.

Maakt u zich grote zorgen over uw situatie en zoekt u hulp? Ook dan kunt zich via ons telefoonnummer (06- 57030573) bij de SP-Hulpdienst melden. Mailen mag ook naar sphulpdienstenkhuizen@gmail.com. Wij gaan dan ons best doen om hulpaanbod en hulpvraag aan elkaar te koppelen.

Samen komen we deze moeilijke tijd door!

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier