h

Raadslid Wim Stolk kondigt zijn afscheid aan

19 december 2019

Raadslid Wim Stolk kondigt zijn afscheid aan

Foto: Ineke Stolk

Wim stopt met zijn raadswerk. Als nestor van de raad hield hij zijn oudejaarsrede. Aan het slot hiervan kondigde Wim aan dat hij wegens gezondheidsredenen stopt met zijn raadslidmaatschap.

Wim Stolk: al vele jaren zet hij zich in voor de SP. Als fractievoorzitter, als raadslid, commissievoorzitter, lid van de agendacommissie, plaatsvervangend voorzitter van de raad, voorzitter van de werkgeverscommissie, als afdelingsvoorzitter, regiovertegenwoordiger van Noord-Holland Noord, bestuurslid van de landelijke SP en scholingsmedewerker van ons beginselprogramma "Heel de mens".

Wim wat zullen we je missen. 

Voor mij persoolijk was Wim ook mijn mentor. Politiek zeer ervaren. Ik heb veel van je geleerd en ik weet dat ik je altijd nog kan raadplegen, want je bent en blijft een echte SP-er. Maar ik zal je missen, letterlijk en figuurlijk naast me in de raadszaal.

Uiteraard nemen we nog op gepaste manier afscheid van je. 

Wim, mede namens de andere (steun)fractieleden en het bestuur : bedankt voor alles wat je voor de SP-fractie hebt gedaan.

Margreet

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier