h

SP-Stede Broec schrijft voor Amnesty

22 november 2019

SP-Stede Broec schrijft voor Amnesty

Foto: Amnesty International

Net als vorig jaar organiseert de SP-werkgroep Stede Broec weer een schrijfactie voor Amnesty International. Op zaterdag 30 november a.s. bent u van harte welkom om samen met anderen een brief te schrijven naar mensen die ten onrechte ergens op deze wereld gevangen zitten.

Zaterdag 30 november zitten de mensen van de SP-Stede Broec, onderdeel van onze afdeling, in Zorgbakkerij De Molenwiek in Bovenkarspel (vlakbij station Flora). Tussen 11 en 15 uur kan iedereen binnenlopen en via een brief of kaart zijn steun betuigen aan Amnesty International. Overal ter wereld belanden jongeren in de gevangenis omdat ze opkomen voor de rechten van anderen. Of worden ze mishandeld om wie ze zijn. Dit onrecht moet stoppen.

Help dus mee, en schrijf en onderteken een brief. Het werkt echt! Wereldwijd worden straks honderdduizenden brieven geschreven en uitgeprint. De stapels komen terecht bij de machthebbers. Met postzakken tegelijk.

U bent dus van harte welkom, die zaterdag 30 november a.s. Uw steun kan levens veranderen en mensen vrij krijgen. Kom nu in actie!

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier