h

Het REZ - het complete verhaal

10 juni 2019

Het REZ - het complete verhaal

Er doen veel verhalen de ronde over het Recreatieoord Enkhuizerzand. Als fractievoorzitter van de SP merk ik dat men behoefte aan een completer verhaal. Ik heb een poging gedaan, zonder daarbij de illusie te hebben compleet te zijn, om dit dossier met u te delen en de ontwikkelingen eens op een rij te zetten. Mocht u na het lezen van dit relaas nog vragen hebben, kunt uiteraard met mij of met een van de leden van onze fractie in contact treden. In de bijlage treft u het dossier aan, maar ook het parkeerplan waar ik in deze bijlage naar verwijs.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier