h

Tijd voor Rechtvaardigheid - u kunt nog aansluiten

23 november 2018

Tijd voor Rechtvaardigheid - u kunt nog aansluiten

Foto: m

Nu is de tijd!

Blijf niet aan de kant staan maar doe met ons mee. Uw steun is nu harder nodig dan ooit. Zowel plaatselijk als landelijk.

Verandering is mogelijk. Een goede samenleving waarin iedereen mee kan komen is goed voor alle inwoners, voor ons allemaal. Of je nu een dunne of een dikke portemonnee hebt, omzien naar elkaar is broodnodig.

Blijven investeren in onze samenleving, waarin we solidair zijn met elkaar, waarin je banksaldo er niet toe doet als je zorg of rechtshulp nodig hebt. Waarin we respectvol met elkaar omgaan, van jong tot oud, van arm tot rijk, van ziek tot gezond, van allochtoon tot autochtoon.

Het is tijd voor verandering in de zorg, in het onderwijs, bij de politie, in de financiële sector, bij de banken enz. Investeren in onze maatschappij ten behoeve van ons allemaal. Wij vragen geen gouden bergen maar rechtvaardigheid.

Dat kunnen wij niet alleen. Wacht niet langer en steun ons door lid te worden. Want het is tijd voor rechtvaardigheid!

Als SP-lid:

Steunt u onze strijd voor een rechtvaardig Nederland.

Met uw bijdrage kunnen we lokale hulpdiensten oprichten, buurtinitiatieven ondersteunen en bijeenkomsten organiseren. Luisteren we naar wat u te zeggen heeft.

Krijgt u elke maand ons ledenblad De Tribune en de Spanning, het blad van ons wetenschappelijk bureau, op uw deurmat.

Krijgt u een mooi welkomstgeschenk: het boek van Bernie Sanders met een voorwoord van onze eigen Lilian Marijnissen of het boek Grip van SP-voorzitter Ron Meyer.

U kunt al lid worden voor 5 euro per kwartaal.  Is dit niet mogelijk dan is maatwerk mogelijk.  Klik de link hier links aan en het is een tel geregeld.

We zien u graag!

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier