h

Cindy O'Bryan de nummer 7 van onze lijst.

7 maart 2018

Cindy O'Bryan de nummer 7 van onze lijst.

Foto: Kees van Spronsen

Ik ben Cindy O’Bryan, 40 jaar. Moeder van 2 zonen Ashray en Milan en sinds april 2017 totaal onverwachts oma van een kleinzoon Jairo.

Al ruim 13 jaar ben ik een alleenstaande moeder, dit was en is niet altijd eenvoudig. Maar het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben; een sociaal persoon met veel doorzettingsvermogen die zich goed in kan leveren in anderen en voor zichzelf op komt.

Doordat ik zelf vanwege omstandigheden jaren lang een bijstandsuitkering ontving, weet ik wat het is om elk dubbeltje te moeten omdraaien. In deze periode heb ik veel kennis gekregen van de diverse sociale voorzieningen en minimaregelingen die ik graag wou delen met anderen.                                                                                                   Vanwege mijn interesse in andere culturen en talen ben ik eerst als vrijwilligster bij  Vluchtelingen Werk gaan werken als maatschappelijke begeleidster. Ik hielp vluchtelingen om hun leven in de Nederlandse samenleving op orde te krijgen en ze te begeleiden naar zelfredzaamheid.                                                                                   Sinds oktober 2015 werk ik met veel plezier als inkomensconsulent bij WerkSaam.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in de politiek, en stem ik op de SP. Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen 4 jaar terug besloot ik mij aan te melden bij de SP. Ik merkte dat de samenleving steeds harder en onmenselijker werd en wou (en wil) daar wat tegen doen.

Momenteel ben ik bezig met het organiseren van de Wegwijsbeurs, een informatiemarkt op 3 maart 2018 voor mensen die het (even) wat minder hebben. Ook help ik mee bij de SP hulpdienst, in de Bonte Veer waarbij iedereen welkom is met zijn/haar vragen of voor een luisterend oor.

Ik wil graag meewerken om het dichtbij huis wat socialer en leefbaarder te maken, daarvoor ben ik bij de SP Westfriesland-Oost op de juiste plek!

 

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier