h

Ineke Beertsen de nummer 14 van onze lijst

27 februari 2018

Ineke Beertsen de nummer 14 van onze lijst

Foto: Kees van Spronsen

Ik ben al sinds 2003 lid van de SP en sta op de kandidatenlijst, omdat ik de SP Enkhuizen een warm hart toedraag. Het is dé partij die echt een sociaal gezicht laat zien in de gemeenteraad  (en in het college van B&W, zo is gebleken tijdens de vorige coalitie).

De raadsleden zijn altijd goed geïnformeerd over de onderwerpen die aan de orde zijn, ze weten waar ze over praten; daar heb ik vertrouwen in.

Wat ik ook belangrijk vind is dat ‘onze’ SP’ers in de raad proberen bruggen te bouwen naar de andere partijen toe, waardoor ze vaker de handen op elkaar kunnen krijgen voor sommige onderwerpen, mits ze kunnen vasthouden aan hun principes natuurlijk.

Ook vind ik het geweldig dat de SP-afdeling Enkhuizen een hulpdienst heeft opgericht voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om de weg in de ambtelijke bureaucratie te kunnen vinden.

Ook door andere initiatieven, zoals het politiek café en de activiteiten ‘op straat’ krijgt de SP contact met de burgers, waardoor er een wisselwerking ontstaat en dat is goed. Zo ben je in staat om in de praktijk te brengen wat je als partij belangrijk vindt.

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier