h

Nieuw bestuur SP-Westfriesland-Oost

25 mei 2015

Nieuw bestuur SP-Westfriesland-Oost

De SP-afdeling Westfriesland-Oost heeft een nieuw bestuur. Op de ledenvergadering van 19 mei jl. trad het oude bestuur bijna in zijn geheel af – een groot deel van hen is herkozen in het nieuwe bestuur. Wim Hoogervorst werd herkozen tot afdelingsvoorzitter en Tim Post is de nieuwe organisatie-secretaris.

Tim volgt Loes Ziekman op, die niet meer verkiesbaar was voor een volgende termijn van twee jaar.

Bovendien is zij woonachtig binnen de grenzen van de nieuwe afdeling Stede Broec.

Ook nieuw in het bestuur is Tijmen van den Brink. Met Tijmen krijgen ook de jongeren in onze afdeling een stem in het bestuur.

De leden kozen verder Dave Elzinga, Kees van Spronsen, Harry Geurkink en Marcel Olierook opnieuw tot bestuurslid. Omdat ook onze fractievoorzitter in de raad van Enkhuizen, Margreet Keesman, automatisch ook bestuurslid is, bestaat ons bestuur de komende jaren uit acht leden.

De bestuursleden zijn qua woonplaats goed verdeeld over de afdeling. Tim en Dave wonen in Hoogkarspel, Marcel in Wijdenes en de overigen zijn woonachtig in Enkhuizen.

Op de ledenvergadering heeft het bestuur aangegeven om de komende tijd meer energie te steken in de gemeente Drechterland. We willen ook daar groeien, om bij komende verkiezingen meer stemmen te trekken.

De ledenvergadering stelde het jaarverslag over 2014 vast – dit verslag kunt u ook vinden op deze site.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier