h

ALV 21 november 2005

5 november 2005

ALV 21 november 2005

Binnenkort zal de Algemene Leden Vergadering plaatsvinden. Onderwerpen zijn de kieslijst, het verkiezingsprogramma, kortom...de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Klik op "lees meer..." om de aan de SP-leden verstuurde brief te lezen.

Enkhuizen, 4 november 2005

Best Enkhuizer SP-lid,
Bij deze presenteren wij u het concept-verkiezingsprogramma 2006-2010 van de SP Enkhuizen. Het heeft de titel <> meegekregen.

De kerngroep Lokale Politiek is er de afgelopen tijd hard mee bezig geweest en heeft getracht een zo goed mogelijk programma in elkaar te zetten. Daarbij zijn ze natuurlijk uitgegaan van de SP-gedachte, maar ze hebben het ook op de Enkhuizer situatie toegespitst.

We pretenderen natuurlijk niet dat het stuk nu helemaal af is en daarom roepen we u op het programma de komende week kritisch onder de loep te nemen en aan te geven waar u het anders zou willen zien.

Noteert u duidelijk uw wijzigingsvoorstellen (amendementen) en/of opmerkingen en geef het ons op tijd door (het liefst voor donderdag 17 november a.s.). Dit kan per e-mail of per post. Geef duidelijk het paginanummer aan en om welke paragraaf het gaat. Deze amendementen worden verzameld en gerangschikt en in stemming gebracht tijdens de

Algemene Ledenvergadering, maandag 21 november om 20.00 uur in Wijkcentrum IJsselzand, Anjerstraat 1 te Enkhuizen.

Wij verzoeken u dringend om op de ledenvergadering aanwezig te zijn, zodat u uw invloed kunt uitoefenen op het te volgen beleid van de toekomstige SP gemeenteraadsfractie.

Nagekomen amendementen zullen op deze avond ook in stemming worden gebracht. Tevens wordt dan door u de definitieve kieslijst vastgesteld. De voorlopige kieslijst <>.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de SP West-Friesland Oost

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier