h

Enkhuizer SP-leden denken met ons mee!

15 juli 2005

Enkhuizer SP-leden denken met ons mee!

Volgend jaar maart worden er gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De tijd van aan de zijlijn staan is wat ons betreft afgelopen; wij willen meedoen! Eindelijk de kans om ons in Enkhuizen daadwerkelijk in te zetten voor gelijkwaardigheid, solidariteit en een menswaardig bestaan voor iedereen.

Er is een groot potentiëel aan SP-stemmers in Enkhuizen, dat hebben de laatste twee verkiezingen (Tweede Kamer en Europees Parlement) uitgewezen. Enkhuizen behoort tot de dertig gemeenten met de meeste SP-stemmers. Twee of misschien wel drie gemeenteraadzetels moeten er in zitten.

Een maand geleden is de SP-kerngroep Lokale Politiek opgericht, deze is met veel enthousiasme van start gegaan met het opstellen van het verkiezingsprogramma. We kunnen nog altijd extra meedenkers en praters gebruiken bij de te volgen politieke koers van de SP in Enkhuizen.
Onze plannen zijn ambitieus: we willen een vuist maken tegen het slechte politieke toneel dat hier al jaren wordt opgevoerd. Als we meer leden kunnen mobiiliseren dan kunnen we een sterker geluid laten horen. Uw hart zit links,klopt het nog???

Wil je meehelpen de koers uit te stippelen? Wil je je naam op de kieslijst zien? Bel of mail! We willen graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met je bespreken.

Met vriendelijke groet,
Kees van Spronsen
Secretaris SP West-Friesland Oost
e-mail westfrieslandoost@sp.nl

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier