h

Gedeputeerde mist de bus niet, de SP wèl

28 juni 2005

Gedeputeerde mist de bus niet, de SP wèl

Maandag 27 juni deelden mensen van onze afdeling enquêtes uit aan treinreizigers op de NS-stations Bovenkarspel/Grootebroek en Hoogkarspel. Het doel was te onderzoeken of er onder de reizigers behoefte bestaat aan frequenter busvervoer tussen de stations en de omliggende dorpen.

Lid van Gedeputeerde Staten Mooij weet zeker dat deze behoefte er niet is, maar praktijkmensen Bert Putters (treinmachinist) en Mienk Graatsma (buschauffeur), beiden lid van de SP-fractie in de Provinciale Staten, hebben een totaal andere mening.
Op hun verzoek organiseerden wij deze actie en het mag een succes worden genoemd: aan het einde van de dag hadden we een doos vol ingevulde enquêtes en we verwachten dat er met de post nog vele zullen binnenkomen.
Ter ondersteuning van de actie kwam SP-kamerlid Arda Gerkens langs. Ook zij stak de handen uit de mouwen en stond de pers te woord.
Als de resultaten van de enquête zijn verwerkt, hopen we aan te tonen dat de bus weer terug moet naar de stations. We houden u op de hoogte.

Heeft u ook een mening over het (ontbreken van) busverbindingen in de regio? Vul dan het reizigersonderzoek in. U vindt hier een pdf-bestand. De vragenlijst kunt u sturen naar:
Socialistische Partij
Enquête West-Friesland
Antwoordnummer 30542
3030 WB Rotterdam
(postzegel prettig, maar niet per se nodig)

kraam sp
Op volle sterkte bij de kraam.
arda gerkens
Arda Gerkens wordt geïnterviewd door verslaggever NHD

stand en schrijven
De vragenlijst wordt graag ingevuld!
Foto's: Chris Manuel.


nhd bus
In het NHD stond op dinsdag 28 juni bovenstaand bericht. Klik voor een grotere versie

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier