h

BODEmloze arrogantie

4 februari 2006

BODEmloze arrogantie

Onbegrijpelijke reactie van de wethouder vadaag in het NHD op de uitspraak van de rechter, ik heb zelden zo'n slecht verliezer meegemaakt, de rechterlijke macht EN het ministerie hebben zwaar op de rem getrapt wat de overname van het welzijnswerk door woondiensten betreft, in plaats van nu de conclusie te trekken dat er een ongeoorloofd pad is gekozen en zijn verantwoording te nemen, trapt hij nog even flink na door te zeggen dat de gemeente af wil van Breedband, omdat er geen vertrouwen meer is, het moet niet veel gekker worden.

Breedband heeft vanaf de oprichting altijd uitstekend gefunctioneerd, OOKhet laatste half waar zij constant het mes op de keelvoelden hebben zijzich aan alle verplichtingen gehouden.

Ik kan mij niet voorstellen dat de raad gelukkig zal zijn met de uitspraken die de wethouder heeft gedaan en daarbij ook de brief van de SP naar de Raad toe serieus zal nemen. Voorlopig zal de gemeente de subsidie voor 2006 gewoon moeten uitkeren, dus de tactiek van de wethouder om de stichting richting faillisement te duwen om zo van die "dwarsliggers" af te komenheeft gefaald, net als het traject van de overname.

U bent hier