h

Websites politieke partijen #25

28 maart 2011

Websites politieke partijen #25

Een half jaar geleden was de laatste bijdrage, vooral ook omdat er toch niet veel veranderde: de gebruikelijke partijen hielden hun sites bij, en andere partijen bleven consequent bij het niet informeren van de burger.

De site van Nieuw Enkhuizen wordt weer wat beter bijgehouden. Jammer genoeg nog steeds geen data bij de artikelen. Veel aandacht in totaal voor initiafvoorstel Dijk/Venedie (lees hier meer), GPS in kunstwerken, De Lelystaddijk. Allemaal wat klein grut. Wel meer terechte aandacht voor uitgaansoverlast. Wel verrast door vermeende voorstel om horeca te verplaatsen; ik kan me alleen een voorstel herinneren om een casino te vestigen, dat gekoppeld werd aan overlast. Juist het gebrek aan een visie op dit vlak lag mede ten grondslag aan ons tegenstemmen destijds. Ook gaat het over toegangstijden. Morgen de commissie BOFS waarin we dat bespreken. Maar stukken beter bijgehouden, goed zo, ook al is het vooral Hans Langbroek.
(Het driemaandelijkse krantje van Nieuw Enkhuizen. Dus zelfs geen jaarlijks krantje.)

http://www.cda-enkhuizen.nl. Een nieuwe site in het stramien van de landelijke CDA. Maar geen nieuwe berichten.

De site van de PvdA wordt redelijk goed bijgehouden, met items over horeca, bezuinigingen en windmolens.

De site van Groen Links is hier te vinden. Alleen een rechtvaardiging voor steun van rechtse minderheidscoalitie, gedateerd 6 juni 2010.

http://www.enkhuizen.christenunie.nl: houdt de site weer goed bij. Netjes dus.

http://www.d66-enkhuizen.nl en een Twitter account: site minimale, Twitter recente activiteit. De site van de VVD , kent ook geen inhoud.

Net zoals vier jaar geleden minder en minder activiteit, immers de verkiezingen zijn geweest! Wel de immer goed bijgehouden weblog (http://stellaquasten.blogsome.com/ (maar vergis ik me of wordt het minder? ;-).

Ik vermeld ook nog eens deze site, omdat die weer thuis is dus (hopelijk) weer gaat posten.
De website van bezorgde burgers van Onze zorg.
En het vrij nieuwe: http://enkhuizers.wordpress.com

Oude afleveringen (4 is niet te vinden...?)

U bent hier